03 Mayıs 2007

Reklamlar ne zaman başlayacak?

Sevgili SüperTeklif Üyeleri,

Puan kazanacağınız reklamlar bu ay içinde başlayacaktır. Bununla beraber kişisel bilgilerinizi ve tercihlerinizi doldurmanız son derece önemlidir, çünkü bir bebek bezi üreticisi reklam verirken 0-3 yaş arası çocuğu olan anneleri hedeflerken, bir otel bulunduğu bölgede bu yaz tatilini geçirecek kişilere yönelik reklam yayınlayacaktır.

Kişisel bilgilerinizi ve tercihlerinizi doldurmadığınızda sözkonusu firmaların yaptığı aramalarda yer almayacağınızdan reklam görme şansınız daha az olacaktır. Şu anda otomotiv, teknoloji, turizm, e-ticaret gibi sektörlerde çeşitli firmalarla görüşülmekte olup, çok yakında ilk reklamlarımızı göndermeye başlayacağız.

Son olarak üyelerimizden bazıları kurumsal tarafta ne yaptığımızı ve nasıl reklam alacağımızın anlaşılmadığını ilettiler. Bu konuda çok daha detaylı bilgiyi www.dataprofil.com.tr/demo.html sayfasına tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...

SüperTeklif Ailesi

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Süper Teklif üyeleri olarak ne kadar kısa sürede profil bilgilerimizi güncellersek hep birlikte kazanmaya o kadar hızlı sürede başlarız. Öncelikle doğru profil olmalı ki bize gelecek reklamları veren firmalar memnun olmalı. O firmalar memnun olduğunda bizler de sürekli reklam gelirine kavuşmuş oluruz. Benim arkadaşım yurtdışı örneğinde bir adet laptop bilgisayarı 8 ayda kazandığı puanlar ile aldı. Puanlarımızın çabuk artması için reklamları biran evvel görmek istiyoruz. Profili eksik arkadaşlar da biran evvel profillerini güncellesin. ! Kazanalım, kazandıralım ekibe başarılar.

Adsız dedi ki...

tesekkur ederim..

Unknown dedi ki...

slm arkadaslar süperteklif güzel ve eglenceli bişeye benziyor davetiye isteyen buyursun :))

FaLCoN dedi ki...

reklamlar başlasınnnn :)

Adsız dedi ki...

ilk reklam sistemden ulaştı bana, gelişim ve farklılık olumlu. birde reklam başı 10 puan acaip iyi bir oran. grubumda 1000 kişi okuduğunda 10 YTL yapar. buda potansiyel olarak köşeyi döneceğiz anlamına gelir. hesap basit, Süper Teklif grubuma ayda 30 reklam çıksa tabiki suan mümkün değil ama gelecekte olacak. 30 reklam x 1000 kişi x 10 puan = 300.000.- puan yani 300 YTL aylık. var mı bundan güzel bişi. yeni devralan şirketi araştırdım bu arada sahibi trilyoner abi. paraları çatır çatır öderler. hedefim grubumu 10 bin kişiye çıkartıp aylık 3 milyar sabit gelire ulaşmak. herkes çalışsın neden derseniz sizin bulduklarınızda grubumdaysaynız bana yarıyor. he he :))

Adsız dedi ki...

banada bir tane mail geldi fakat okumama rağmen puanım eklenmedi... ayrıca bir ay içinde 1 tane mi mail gelecek???

SüperTeklif dedi ki...

Canimcim,

Üye sayısı arttıkça ve üyeler profilleri girdikçe daha çok reklamveren SuperTeklif üyelerine reklam yapmak isteyecek.

İlerde ayda bir değil, günde birden fazla reklam göreceksiniz.

Puanım eklenmedi demişsiniz. Bunun için size gelen mailin altında yazan, puanın hesabınıza yansıma tarihini kontrol edin lütfen.

Saygılar

hastafastas dedi ki...

ne diyelim hayırlı olsun herkeze bol kazanç sağlarsınız inşallah

ali dedi ki...

204RRRR9663979

Adsız dedi ki...

https://www.superteklif.com/super-uye-formu.aspx adresinden formu doldurmak istiyorum ve cep telefonu kullanmıyorum ama cep no giremediğim için form onaylanmıyor.Ne yapmalıyım?

sık sorulan sorular
Cep telefonu kullanmıyorum, yine de üye olabilir miyim?

Cep telefonu kullanmasınız da SüperÜye olabilirsiniz. Cep telefonu kullanmayan SüperÜye'lerimiz, SMS ve MMS yerine diğer iletişim kanallarıyla kendilerine gönderilen mesajları okuyarak Puan kazanabilirler.

SüperTeklif dedi ki...

Anonim,

Haklısın uyarı için teşekkürler. Cep telefonu olmadan üyelik kabul etmiyoruz. Sıkça Sorulanlardaki bilgiyi en kısa zamanda değiştiriyoruz.

Adsız dedi ki...

cep telefonuna msj gelmiyor ama cep telefonu olması şart diyorsunuz???

Adsız dedi ki...

Acaba reklamlar üye olduktan ne kadar zaman sonra gelmeye başlıyor?