21 Haziran 2007

Daha çok üye kazanmanın yolları

Sevgili SüperTeklif Üyeleri,

Sadece birkaç ayrıntıya dikkat ederek, şu an sahip olduğunuzdan çok daha fazla Puan kazanmayı başarmanız çok kolay! İşte size ipuçları:
· Davet linkinizi oluşturup kendi web sitenize yerleştirin.
Günümüzde işverenler bile bir iş başvurusu aldıklarında başvurun kişinin adını internette arıyor. Artık internette var olmak önemli bir kriter haline geldi. Bunun da en kolay yolu kişisel internet sitesi. İlgi çekici konulara sahip, güven verici, göze hitap eden kişisel web sitenize yerleştireceğiniz davet linki daha fazla üye kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Web sitenizdeki linke tıklayanlar www.superteklif.com sitesine yönlendirilince SüperTeklif'e üye olursa, otomatik olarak SüperÜye listenizdeki 1. seviyeden üyelerinize eklenir. Bu sayede hızlı bir şekilde SüperÜye Listeniz'i genişletip gelirinizi artırabilirsiniz. Davet linki talebinizi Bize Ulaşın sayfasından iletebilirsiniz.

· Davet linkini bloglarınıza ekleyin
Bloglar günümüzün popüler konusu. Herkes istediği konuda yaşadıklarını, düşündüklerini serbest bir şekilde başkalarıyla paylaşabileceği bir platform arıyor. İlgi çekici konularda yazılar içeren güzel hazırlanmış bloglar çok sayıda ziyaretçi çekeceği gibi okuyucunuza daha fazla güven verir. Güven verdiğiniz kişiye istediğiniz aksiyonu yaptırtmak daha kolaydır. Böyle bir durumda blogunuza ekleyeceğiniz davet linkinizin tıklanma oranı daha artacak ve daha fazla üye kazanacaksınız.

BİR BLOG AÇMAK ÇOK KOLAY. AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ALMANIZI TAVSİYE EDERİZ. BLOGÇU VE BLOGGER LİNKLERİ
http://www.blogcu.com/
http://www.benimblog.com/blog.php
https://www.blogger.com/start

· Davet linkinizi e-maille tanıdıklarınıza yollayın.
Bildiğiniz gibi SüperTeklif bir izinli pazarlama platformu. Şirket olarak spam maillere karşı ve yaptırımları ağır. E-mailinize ekli davet linkiniz tanıdığınız kişilere gönderildiğinde kabul oranı daha fazla olcaktır. Ancak tanımadığınız kişilere rastgele göndermeniz durumunda üyeliğiniz iptal bile edilecektir.

· Davet LİNKİNİZİ forumlara, mail gruplarınıza YAPTIĞINIZ gönderilerinize ekleyin.
İnternet aynı zamanda bir sosyalleşme aracı. Bilgisayar başında tanıdıklarınızla, aynı konulara ilgi duyduğunuz diğer kişilerle iletişime geçebileceğiniz bir ortam. Nick’inize ya da imzanıza ekleyeceğiniz davet linki karşı tarafta “arkadaşım acaba neyle ilgileniyormuş” diyerek merak uyandırarak linkinizin tıklanmasını sağlayacaktır.

CHAT YAPMAYI SEVİYOR MUSUNUZ? LİNKİNİZİ GÖRÜNTÜLÜ, SESLİ VEYA YAZILI CHAT YAPARKEN SÜPERTEKLİF’TEN BAHSEDİP HEMEN GÖNDERDİĞİNİZDE ARKADAŞINIZ O ANDA TIKLAYARAK HEMEN ÜYE OLABİLİR.

Uygulama sonucu oluşturduğunuz link veya bannerları tanımadığınız kişilere mail yoluyla iletmeyin. SüperTeklif, kesinlikle SPAM'e karşıdır. SPAM gönderenlerin üyelikleri ikinci bir uyarı olmaksızın anında iptal edilmekte, bir daha üyelik hakkı verilmemektedir.

Bol üyeler,

SüperTeklif Ailesi



4 yorum:

Volkan Çelik dedi ki...

bende oyle yaptım ve iyi sonuç aldım, arkadaşlarımı bu sistemin ne olduğunu tek tek anlatmaktansa bakın burada yazdım, davetiyenizde hazır dedim. Faydalı bir yok.

Daha sıra dışı çözümler bulmak lazım, partnerlik gibi SüperTeklif'inde konu ile ilgili bizlere destek olması gerekli...

Selamlar.
http://teknolojinet.bolgspot.com

Osman dedi ki...

Firefox ile superteklif' e girdiğimizde yaşanan problemi umarım farketmişsinizdir. Bu güncellemeyi yapmanızın sebebi yoksa bu mudur? Site şu an güncellendiği için bize ulaşın bölümünden iletemedim. Detayları buraya yazmamam daha iyi olur sanırım. Eğer bilginiz yoksa size ulaşabileceğim mail adresi verirseniz oraya detayları göndereyim. Ya da güncellemeden sonra bu problem düzelecekse bunlara gerek yok tabii.
Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim...

http://www.superteklif.com/redirect.aspx?rid=PFTzoJEyI5w_____eql____

SetoKaiba dedi ki...

katılıyorum blog bencede en iyi yöntemlerden biri. döviz kazanmak isteyenler ziyaret etsin: http://sorflekazan.blogcu.com/

Not: eğer bu durum kurallara aykırıysa üzgünüm

Adsız dedi ki...

siz burda ücretsiz uyelik veriorsunuz bizim üye getirmemizi engelliyor çünkü insanlar bizim davetiyemizle ziyaret ediyor fakat üye olmadan bir inceleme yapıyor ve kendine yeni bir üyelik açıyor su davetsiz üyeliği kapatsak nasıl olur acaba iyi çalısmalar.