02 Şubat 2009

SüperTeklif'ten Şubat Kampanyaları

SüperTeklif olarak Ocak ayında düzenlediğimiz kampanyalara gösterdiğiniz yoğun ilgi üzerine Şubat'ta da aynı büyük kampanyalara devam ediyoruz. Siz de kendinize en uygun kampanyayı seçin, Şubat ayında da SüperTeklif ile kazanmaya devam edin.


"Şubat ayında da en fazla üyeyi ben getiririm!" Kampanyası

1-28 Şubat tarihleri arasında SüperTeklif'e 1. dereceden en fazla profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren SüperTeklif üyesi x1000 Puan kazanacak.

Kampanya detayları için tıklayınız!



"Ben bile en az 30 arkadaşımı SüperTeklif üyesi yaparım!" Kampanyası

Şubat ayının herhangi bir haftasında SüperTeklif'e 30 ve üzeri 1. dereceden profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren SüperTeklif üyesi 35.000 Puan kazanacak.

Kampanya detayları için tıklayınız!



"İddiaya girerim, Şubat ayında 100 üye getiririm!" Kampanyası

1-28 Şubat tarihleri arasında SüperTeklif'e 100 ve üzeri 1. dereceden profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren SüperTeklif üyesi 100.000 Puan kazanacak.

Kampanya detayları için tıklayınız!


"Günü gününe dersimi çalışırım, üyemi de getiririm!" Kampanyası

1-28 Şubat
tarihleri arasında SüperTeklif'e her gün 3 ve üzeri 1. dereceden profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren SüperTeklif üyesi 120.000 Puan kazanacak.

Kampanya detayları için tıklayınız!



"Son hafta çalışır, kazanırım!" Kampanyası

Şubat ayının son haftası olan 22-28 Şubat tarihleri arasında SüperTeklif'e 50 ve üzeri 1. dereceden profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren SüperTeklif üyesi 60.000 Puan kazanacak.

Kampanya detayları için tıklayınız!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

"1. dereceden en fazla profil ve tercih bilgileri dolu aktif üye getiren SüperTeklif üyesi x1000 Puan kazanacak." Bu nasıl kampanya? Aktif üye şartını anlarım da, profil ve tercih bilgileri dolu olmasından bize ne.. Yuh diyorum size süperteklif ailesi yuh... Gözünüzü para doyursun.. Elde etmiş olduğunuz gelirin %45 lik kısmını dağıtıyorsunuz ki zaten bunun size geri dönüşü kaç %45 eder hesaplatmayın burda bize..

Bu projenin yurt dışındaki diğer örneklerini inceleyebiliyoruz kusura bakmayın..

Adsız dedi ki...

harbidende yuh yani
sitene koydun adamın ilgisini çekti üye oldu ama profil doldrmadı eee ne işe yaradı benim bu linki siteye koymam bence saçmalık

SüperTeklif dedi ki...

Sevgili Üyemiz,

Sitenize bannerı koyarken üye olun, profil bilgilerinizi doldurun daha çok kazanın gibi bir yönlendirme yapabilirsiniz -siteniz uygunsa-. Böylece linkinizden üye olan kişiler de hemen 5 TL kazanmış olurlar.