31 Aralık 2007

SüperTeklif 2007'yi uğurlarken ...

SüperTeklif 2007 Nisan ayında Teknoloji Holding bünyesinde yeni yüzüyle hayata geçti. Üyelerine; profesyonel yüzüyle tekrar merhaba derken yaz kampanyasını başlattı. İnternet siteleri arasında benzeri görülmemiş bu kampanya ile gördüğü destek sayesinde kısa sürede üye sayısı yarım milyonu geçti. Yaz Kampanyasının hemen ardından yeni üyeler SüperTeklif’ten ilginç hediyeler kazanma fırsatı buldular.

2007’nin şu son günlerinde ise bundan 10 hafta önce başlamış olan yılın kampanyası ile üyeler hem i P od, hem yüzbinlerce Puan hem de kampanya sonunda Renault Clio kazanma şansına sahip oldular. Kazananlar ödüllerine kavuştu ve kavuşmaya devam ediyor.

Kampanyalar devam ederken SüperTeklif ekibi de söz verdiği üzere 80' e yakın firma ile anlaşarak üyelerine reklam ve anket gönderimi yaparak gördükleri reklamlardan ve cevapladıkları anketlerden para kazandırdı.

Bu kısa sürede 88 kişi; kampanyalar ve gördükleri reklamlar karşılığı 64.050.000 Puan ile 64.050 YTL'lik kazanç elde etti.
SüperTeklif, 2008'e girerken üye sayısı bir milyona yaklaşıyor. Yeni yılda da siz üyelerimizin desteği ile SüperTeklif kendini her yönden geliştirmeye devam edecek...

Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar yeni yılda sağlık, mutluluk, başarı ve bol üyeler dileriz :)