17 Ağustos 2007

SüperTeklif’ten Hediye Yağmuru

SüperTeklif, 2. kampanyası “Günün Şanslı Numarası” ile kazandırmaya devam ediyor. Bu kampanyada SüperTeklif her gün yeni bir üyeye; ilginç bir o kadar da eğlenceli bir hediye veriyor. Hediye kazanma şansını yakalamak ise çok kolay. Yapılması gereken üyelik işlemlerini gerçekleştirdikten sonra Profil ve Tercih bilgilerini doldurmak. Peki kazanan nasıl belirlenenecek? Anasayfada her gün yeni bir numara göreceksiniz. Bu numara günün şanslı sıra numarası. 1 gün içerisinde üye olanlar ertesi gün üye oldukları saatlere göre sıralanarak şanslı sıra numarasındaki üye günün hediyesinin sahibi olacak. Bugün kazanamadım ama gerçekten bu hediyeyi istiyorum diyenlere ise bir sürprizimiz daha olacak. Bunun ne olduğunu ise bekleyip göreceğiz.

SüperTeklif Ailesi

06 Ağustos 2007

Blog ve Kullanım Amaçları

Blog nedir ile başlayalım. Wikipedia’daki tanımı ile blog, teknik bilgi gerektirmeden; kendi istediklerini, kendi istedikleri şekilde yazan insanların oluşturduğu, günlüğe benzeyen web siteleridir. Kısaca online günlük de diyebiliriz. Bu günlükte yer alan yazılara okuyucular yorumda bulunabilirler ki bu yorumlar, blog kültürünün çok önemli bir parçasıdır. Bu sayede yazar ve okuyucular arasında iletişim sağlanır. Biz blogumuzu bizimle ilgili olan konuları ya da haberleri sizlerle daha samimi bir ortamda paylaşmak için kullanıyoruz. Bu bağlamda side gelecek yorumların da yazdığımız başlıkla ilgili olmasını bekliyoruz. Yorumlarınız bizler için ayrı bir önem taşıyor. Yapıcı yorumlar ve eleştiriler sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımıza yön verebiliyor.

Şimdi gelelim blogun ne olmadığına. Herşeyden önce blog müsteri servisleri değildir. Çoğu okuyucu, şu anda kendi problemlerini yorumlarında anlatıyor ve cevap bulamadığı için memnun olamıyor. Her ne kadar her yoruma cevap vermeye çalışsak da bizler burda üyelik bilgilerinizi göremediğimizden tüm sorularınıza cevap veremeyebiliyoruz. İleride ise sizlerden de gelecek yazıları yayınlayabilir ve onlar hakkında tartışarak yorumlarınıza yer verebiliriz.


Lütfen bu ayrıntıları unutmayalım; problemlerimizi “Bize Ulaşın” sayfasına saklayalım. Böylece size daha iyi hizmet vermemizi sağlayabilirsiniz.

Bol Puanlı günler...


SüperTeklif Ailesi